Tietoa sivustosta

Mamuko.fi -sivusto tiedottaa alkavista maahanmuuttajakoulutuksista. Lisäksi sivusto tarjoaa selkokielellä tietoa erilaisista koulutuksista sekä tehtäviä ja harjoituksia koulutukseen hakemisen tueksi.

Mamuko.fi on toteutettu vapaaehtoistyönä. Työssäni ohjaavana kouluttajana huomasin, että alkavat maahanmuuttajakoulutukset piti etsiä jokaisen oppilaitoksen omalta kotisivulta. Tämä sivu auttaa siis työssään kaikkia, jotka auttavat maahanmuuttajia etsimään sopivaa koulutusta, mutta ennen kaikkea se auttaa tulevia opiskelijoita löytämään oikean koulutuksen ja oppilaitoksia löytämään oikeat opiskelijat.

Mamuko.fi -sivustolla käy noin 4000 kävijää kuukaudessa. Tarkoitus on tuoda sivulle lisää materiaalia niin, että siitä kehittyy todellinen maahanmuuttajakoulutuksen portaali. Sellaista ei Suomessa vielä ole, mutta sille on todella tarvetta.

Koulutusilmoitusten julkaiseminen on ilmaista Uudenmaan alueen koulutuksissa. Muiden alueiden koulutukset samoin kuin logojen lisääminen ilmoituksiin, ilmoitusten nosto etusivulle, mainosbannerit sekä oppilaitosesittelyt ovat maksullisia.

Kielikursseja ei voi ilmoittaa sivustolla.

En sitoudu julkaisemaan kaikkia ilmoitettuja kursseja.

Jos sinulla on ideoita tai yhteistyöehdotuksia sivuston kehittämiseksi, ota yhteyttä!


Parhain terveisin,

Antti Kanniainen, päätoimittaja

info@mamuko.fi

www.mamuko.fi